Samen ontrafelen we jouw
uitdaging.

Soms loopt je hoofd over en kan je niet meer zien wat nou goed is. Voor jou als persoon, of voor je project. Het lukt je maar niet om keuzes te maken en ondertussen stapelen gedachten, to do’s en werk op. Je hoofd is simpelweg vol.

Ik ben een nuchtere, eerlijke en actiegerichte coach. Ik stel scherpe vragen, reflecteer en denk mee. Samen vinden we de juiste richting. Veel van mijn klanten (maar lang niet allemaal) werken binnen de communicatie.

Ruimte in je hoofd

Ik help je weer ruimte in je hoofd te krijgen. Samen ontrafelen we jouw uitdaging. We maken je prioriteiten kraakhelder, zodat je het inzicht krijgt dat je nodig hebt: dan weet je weer welke kant je op moet, wat er écht belangrijk is. En dan? Dan gaan we ook concreet aan de slag. Op jouw pad.

Ik heb de CRKBO-geregistreerde Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het register van CPION.

Waarom wandelcoaching?

Ik maak een hele bewuste keuze om mijn coachgesprekken wandelend in de natuur te voeren. Het wandelen helpt je gedachten te structureren en creatiever en probleemoplossender te denken. Daarnaast heeft de natuur positieve effecten op je gedachten en sentiment. Dat is ook wetenschappelijk bewezen, onder andere Erik Scherder is groot fan van wandelen. En het leent zich ook nog eens als dankbare bron van associaties. Meer dan genoeg reden dus om samen op pad te gaan!

Persoonlijke coaching

In je werk (bijvoorbeeld in communicatie of marketing) weet je precies wat goed is voor je klanten, je projecten of je afdeling. Maar voor jezelf? Je wilt wat anders, of op een andere manier, maar je weet niet wat, of hoe. Je gaat maar gewoon door, tijd om stil te staan heb je niet. In vijf wandelingen, verspreid over ongeveer drie maanden, brengen we jou weer op het juiste pad, zodat wie je bent, weer klopt met wat je doet. We ontrafelen, spiegelen, maken bewuste keuzes en gaan aan de slag.

Sparringspartner

Je werkt aan een project, bijvoorbeeld op het gebied van (strategische of externe) communicatie, positionering, reputatie of organisatieverandering. Je bent enthousiast begonnen, maar je komt er nu niet meer uit: wat zijn de juiste keuzes, durf je die wel aan en hoe onderbouw je dat naar jouw verschillende stakeholders? Waarom was je hier in hemelsnaam aan begonnen? Je loopt vast. Ik denk graag met je mee. In een dagdeel krijg jij je doel én de weg ernaartoe weer helder.

De wandelingen in de natuur hielpen mij om mijn gedachten weer helder te krijgen. Marjon is een goede luisteraar en stelde de juiste vragen waardoor ik weer nieuwe inzichten kreeg. Ook toen halverwege mijn traject mijn startvraag veranderd bleek te zijn, speelde Marjon daar goed op in. Ik vond de sessies erg waardevol.

Ellen, 36

Toen ik startte aan het wandeltraject met Marjon was ik zoekende, op het gebied van werk althans. Ik had al zoveel mooie projecten gedaan en op interessante plekken gewerkt, maar mijn uiteindelijke doel verloor ik telkens uit het oog door projecten aan te nemen die op mijn pad kwamen en waar ik dus zelf weinig controle over nam. Marjon hielp me focussen, liet me door de juiste vragen te stellen keuzes maken; na iedere wandeling werd mijn pad een stuk zichtbaarder en nam de twijfel af. Ik gun iedereen zo'n traject, of je nu zoekende bent of op een fijne plek zit: Marjon kan je goed helpen om richting te bepalen. Een kado voor iedereen die nadenkt over werk en ondernemerschap.

Bonnie, 43

Marjon heeft mij goed geholpen om helderheid te krijgen en concrete stappen te zetten richting mijn nieuwe bedrijf. Aan het begin was er nog een chaotische kluwen van wensen en vragen bij mij, en al na één sessie kwam daar lijn in. Ze geeft goed richting in zowel het wandelen als in het gesprek, en trechtert daarmee zodanig dat er een concrete en praktische stap komt als ‘huiswerk’. Aanrader!

Catelijne, 40

Marjon is een vrolijke coach die enthousiast met je aan de slag gaat om een duidelijke vraag of doel voor jezelf op te stellen. Daar ga je vervolgens met haar doelgericht mee aan de slag. Het wandelen in de natuur zorgt voor het makkelijker stroomlijnen van je gedachten, zodat je er beter over kunt praten. Voor mij een zeer prettige, leerzame en impactvolle ervaring om door Marjon gecoacht te worden.

Kimmie, 30

De wandelingen in de natuur hielpen mij om mijn gedachten weer helder te krijgen. Marjon is een goede luisteraar en stelde de juiste vragen waardoor ik weer nieuwe inzichten kreeg. Ook toen halverwege mijn traject mijn startvraag veranderd bleek te zijn, speelde Marjon daar goed op in. Ik vond de sessies erg waardevol.

Ellen, 36

Marjon is een heel geaard persoon. Dat maakt dat ik er vertrouwen in had om met haar mijn leven en werkwensen door te wandelen.

Martine, 50

Marjon is een hele prettige allround-coach. Ze is nuchter, praktisch, slim en sluit heel goed aan op ‘wat er speelt’. De combinatie van lopen en af en toe stilstaan voor een oefening werkt heel goed. Marjon laat je voelen dat ze er echt is voor jou. Na afloop van een sessie voelde ik me weer enorm gesterkt.

Ruud, 44

Zoek jij een coach op weg naar ruimte in je hoofd?

Contact Marjon