Samen kom je verder.

Een schaap heeft simpelweg maar vier poten. Daarom werk ik heel graag samen. Met in- en externe specialisten, stakeholders of externe organisaties of projecten. Soms ontstaat er zelfs een alliantie van diverse organisaties. Als je mensen laat doen waar ze goed in zijn, kan daar iets heel moois uitkomen. Ik ben een people manager en vind het belangrijk dat alle bijdragers plezier hebben in het project.

Voor specifieke communicatiemiddelen (zoals vormgeving, video of webbouw) werk ik samen met betrouwbare experts (uit jouw of mijn netwerk), met wie we samen een projectteam vormen. Ik ben aanspreekpunt en zorg voor de algehele coördinatie en helikopterview, zodat deadlines worden gehaald en iedereen ook inhoudelijk aangehaakt blijft. Uiteraard hou ik altijd de doelstellingen in de gaten en stuur bij waar nodig. Zo leveren we op tijd het beste resultaat.

Klanten vertellen

Lighthouse Club

“Ik kan de manier van werken van Marjon in een paar korte statements samenvatten: Snel schakelen, goed brainstormen, inhoud koppelen aan common sense, klare taal en een prettige directe benadering. Dat geeft ook meteen goed weer hoe we samenwerken; heel effectief mensen in beweging krijgen en houden!”

– Mark Graafland, voorzitter Lighthouse Club, over nieuwe positionering en strategie

MLDS

“Marjon hield als leider van het project waarin we lobbyen voor meer toiletten goed het hele speelveld in de gaten. Daarbij had ze speciaal oog voor de belangen van de alliantiepartners en vergat ze niet de ‘moetjes’ zoals actiepuntenlijstjes, kwartaalrapportages, werkplannen en begrotingen.”

– Ivo Thonon, PA adviseur bij de Toiletalliantie, van de Maag Lever Darm Stichting

Cumela

“Wat een plezier is het werken met Marjon. Ze is: nuchter, to the point, snel, creatief en doet wat ze belooft. Wat wil je nog meer? (Drie Marjons 😊)”

– Toon van der Stok, teamleider communicatie bij Cumela, over projectleiderschap voor talkshow Cumela Live

Zoek jij een betrokken en betrouwbare coördinator voor jouw project?

Contact Marjon