Passie voor en in tekst.

Het ontrafelen van de kern van een verhaal komt nergens zo duidelijk naar voren als in het schrijven van een tekst. Dan moet er, vaak kort, iets zwart op wit komen. En dat doet iets met mensen, dat maakt het definitief. Ik schrijf dan ook nooit ‘zomaar een tekstje’ en ik ben kritisch op inhoud, vorm en doel. Van webtekst tot jaarverslag of artikel.

Met mijn achtergrond in communicatieadvies zorg ik ervoor dat teksten altijd aansluiten op de strategie en waarden van de organisatie. Het liefst schrijf ik naar aanleiding van een gesprek met (betrokken) mensen van binnen of buiten de organisatie. Dan haal je direct het hart en de passie naar voren en gaat de tekst leven.

Mijn schrijfstijl is helder, vlot en direct. En ik lever natuurlijk op tijd.

Klanten vertellen

Vakblad C

“Ik heb Marjon leren kennen als een toegewijd schrijver met een vlotte pen. Teksten die zij maakt, lezen lekker weg en zijn informatief. Haar kennis van het communicatievak verwerkt ze op een natuurlijke wijze in haar teksten en in de vragen die ze stelt aan de mensen die ze spreekt voor haar artikelen.”

– Sander Grip, hoofdredacteur C, hét communicatieblad van Nederland (van Logeion)

NVLE Magazine

“Marjon is een prettige collega om mee samen te werken. Een teamplayer, komt haar afspraken na en bovendien goed in wat ze doet. Ze heeft een vlotte pen, waarmee ze moeilijke onderwerpen naar goed leesbare stukken vertaalt. Daarnaast weet ze in persoonlijke interviews de kern van de geïnterviewde op papier over te brengen. Als eindredacteur deinst ze er niet voor terug om het mes in een stuk tekst te zetten. No nonsense met een glimlach.”

– Talitha Dhondai, eindredacteur NVLE Magazine

Maag Lever Darm Stichting

“Marjon weet zich verschillende thema’s snel ‘eigen’ te maken. Ze weet verhalen op een doortastende en pakkende wijze te vertellen aan een breed publiek. Ze is een heel prettig persoon om mee samen te werken en weet – ook met beperkte input – steeds weer de juiste snaar te raken.”

– Marloes Smink – Van de Wolfshaar, communicatieadviseur Maag Lever Darm Stichting

Zoek jij een goede vertaling van jouw boodschap in tekst?

Contact Marjon